Dostava

DOSTAVA:

Naročeno blago, ki je na zalogi, kupcu dostavimo najkasneje v osmih delovnih dneh po prejemu naročila. Če naročenega izdelka ni na zalogi, bomo kupca o predvidenem roku dostave obvestili. Blago, iz rubrike ”RoPe Stars izdelki” je izdelano ročno in po meri, zato ga izdelamo in pošljemo v roku enega meseca (30 dni), oziroma po predhodnem dogovoru s stranko.

Ko je naročilo odposlano, kupec na svoj e-mail (e-mail, katerega je navedel ob oddaji naročila) prejme potrdilo o odposlanem paketu z naše spletne trgovine. Nato prejme še e-mail obvestilo kurirskega podjetja GLS, najprej od najavljenem paketu in nato še o dostavi paketa. Na dan dostave kupec na svojo telefonsko številko, navedeno ob naročilu, prejme sms obvestilo s strani podjetja GLS, ki ga obvesti o času prevzema pošiljke in ostalih možnostih. Pred dostavo navadno kurir kupca tudi pokliče, da se natančneje dogovorita o dostavi. 

STROŠKI DOSTAVE:

Stroški pakiranja in dostave se kupcu zaračunajo ob oddaji naročila in znašajo 4,50 eur/paket (stroški so odmerjeni po veljavnem ceniku GLS (General Logistics Systems, Logistične storitve d.o.o.)). V kolikor je vrednost nakupa blaga večja od vključno 40,00 EUR, je dostava brezplačna (velja samo za naslove v Sloveniji, KUPEC MORA OB ZAKLJUČKU NAKUPA OZNAČITI ''BREZPLAČNA POŠILJKA'', SICER BREZPLAČNA POŠTNINA NE VELJA!). Vse pakete dostavljamo na kupčev naslov, naveden ob nakupu.

STROŠKI POŠILJANJA ZA POŠILJKE, KI GREDO V TUJINO SO 9,00 EUR/PAKET! Količino paketov podjetje kupcu sporoči po prejetem naročilu.

Naročila, ki jih podjetje prejme do 12. ure istega dne in vsebujejo blago, ki je na zalogi v poslovalnici, bodo poslana kupcu še istega dne, v nasprotnem primeru se kupca preko e-pošte navedene ob nakupu obvesti, ali je pripravljen počakati na dobavo blaga.

BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD vključno 40,00 EUR NE VELJA ZA ARTIKLE, IZ RUBRIKE ''RAZPRODAJA''! V primeru naročila, sestavljena izključno iz artiklov iz rubrike ''razprodaja'', je naročnik dolžan plačati stroške poštnine, tudi, če skupni znesek odkupnine ne preseže 35,00 eur. V primeru, da je naročilo sestavljeno iz artiklov, ki so v prodaji po redni ceni in artiklov v akciji, se stroški pošiljanja odmerijo glede na skupni znesek kupnine naročenih artiklov, ki so v prodaji po redni ceni - za uveljavljanje pravice do brezplačne poštnine, mora biti skupni znesek naročenih artiklov, ki niso v akciji, vsaj 40,00 eur. Artikli v akciji se ne štejejo kot dodana vrednost h kupnini, ki pripomore k brezplačni poštnini. 

OSEBNI PREVZEM:

Blago lahko kupec prevzame osebno, po predhodnem dogovoru na dgovorjeni lokaciji, oziroma v fizični trgovini Happy Horses, na Usnjarski cesti 8, 1240 Kamnik.

PREVZEM BLAGA:

Naročeno blago je kupec dolžan prevzeti ter ga plačati z gotovino ali kreditno kartico kurirju.
Ob prevzemu je kupec dolžan preveriti količino in kvaliteto naročenega blaga in s svojim podpisom potrdi količinski in kakovostni prevzem blaga.

MENJAVA IZDELKA: Menjava izdelka je možna v roku 14 delovnih dni po prejemu paketa. V kolikor stranka želi menjati izdelek za enak izdelek samo druge dimenzije, barve ipd., ga pošlje na naslov: Trgovina HappyHorses, Usnjarska 8, 1240 Kamnik. Stroške vračila in menjave paketa stranka plača sama. Stroški znašajo 4,50eur na paket, ne glede na vrednost izdelka. V kolikor stranka želi menjavo za cenejši izdelek, ji povrnemo strošek kupnine v višini razlike v ceni med izdelkoma. V kolikor želi menjati za dražji izdelek, zanj doplača znesek v višini razlike v ceni med izdelkoma. V kolikor stranka izdelek menja zaradi naše napake, ji stroškov dostave ne obračunamo.

 REKLAMACIJE:

Rubriko ''reklamacije'' najdete na spodnji povezavi, pod točko 12:

https://www.happypets.si/pogoji-poslovanja-2